Frank Raes wijst opeens Kevin De Bruyne terecht

Frank Raes wijst opeens Kevin De Bruyne terecht
Woensdag 11 september 2024 - 08:00   I   door Redactie

Frank Raes is niet akkoord met de uithaal van Kevin De Bruyne na de wedstrijd tegen Frankrijk. Hij vond dat de aanvoerder van de Rode Duivels te scherp was na de 2-0-nederlaag.

“Qua individuen viel het mij op dat ook Kevin De Bruyne dit tweeluik allesbehalve als een verplicht nummertje heeft aangevat. De aanvoerder komt in zijn mediaoptredens soms laconiek over. Hij praat niet graag over voetbal, denk ik", zegt Raes in Gazet van Antwerpen. "Maar nu was hij achteraf toch héél scherp voor zijn ploegmaats. Hij is veruit onze beste voetballer, maar nu heeft hij de boel toch wat opgeblazen. Dat interview gaat dit tweeluik overschaduwen.”

“Net als het ook een groot verschil is met of zonder Romelu Lukaku", gaat Raes verder. "Loïs Openda heeft in Hongarije tegen Israël best goed gespeeld, maar die gemiste penalty was toch een smet op zijn partij. Tegen Frankrijk werd hij stevig aangepakt en speelde hij eigenlijk een anonieme wedstrijd. Ik weet niet of het nog goedkomt met Openda onder Tedesco."

Poll: Heeft Raes gelijk over De Bruyne?

TAGS  I  Frank Raes  I  Kevin De Bruyne  I  Rode Duivels

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024