'Zo denken Rode Duivels écht over donderspeech van De Bruyne'

'Zo denken Rode Duivels écht over donderspeech van De Bruyne'
Donderdag 12 september 2024 - 08:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne was niet alleen na de wedstrijd tegen Frankrijk voor de camera's scherp. Hij was dat eerder ook al tijdens de rust geweest in de kleedkamer.

Een boze De Bruyne nam het woord en zette zijn ploeggenoten op hun plek. Volgens Het Belang van Limburg waren sommige daar toch serieus door verrast. De donderspeech van de aanvoerder had duidelijk niet iedereen verwacht.

Toch bleven alle ploeggenoten stil. "Niemand die het, volgens onze info, aandurfde om hun aanvoerder van wederwoord te dienen, laat staan te onderbreken. Naar verluidt bleef het tijdens De Bruynes speech muisstil in de kleedkamer", aldus de krant. Er waren eerder al geluiden dat niet alle Rode Duivels de speech van KDB konden appreciëren en al zeker de kritiek achteraf niet in de media.

Achteraf zou De Bruyne dus - zonder namen te noemen - zijn ploeggenoten voor de camera van VTM nog eens voor de bus gooien. Het was niet meteen een geslaagde avond voor de Rode Duivels en daar leek de 2-0-nederlaag nog een voetnoot in.

Poll: Snap je de andere ploegmaats?

TAGS  I  Kevin De Bruyne  I  Rode Duivels

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024