'Ontslag van Tedesco is blunder van formaat'

'Ontslag van Tedesco is blunder van formaat'
Woensdag 11 september 2024 - 22:00   I   door Redactie

Domenico Tedesco ontslaan zal niets oplossen. Het zou dan ook geen goed idee zijn van de voetbalbond. Dat is de mening van oud-bondscoach Aimé Anthuenis;

Tedesco staat zwaar onder druk sinds het mislukte EK. Bovendien kon hij in het voorbije tweeluik de rust niet echt terugbrengen. Na de 2-0-nederlaag in Frankrijk haalde Kevin De Bruyne zwaar uit, waardoor er weer heel wat onrust ontstond.

"Tedesco moet ook nog naam maken en kreeg al wel wat op zijn bord. Ik vind dat de bondscoach in de zaak-Courtois overigens 100 procent gelijk heeft. Maar kijk eens naar deze ploeg en die van enkele jaren geleden. Dan kan je er toch niet omheen dat er veel minder kwaliteit is. Als het dan toch om Tielemans gaat, dan zet je Mangala op zijn plaats. Zal het dan zoveel beter zijn? Dat er niemand is die zo kan inschuiven als Kompany, dan....”, aldus Anthuenis.

Het ontslaan van de bondscoach zou volgens Anthuenis dus helemaal niks oplossen en fout zijn. "Denk je dat dit op te lossen is met het wijzigen van de coach?”, klinkt het.

Poll: Deel jij deze mening?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Domenico Tedesco  I  Aimé Anthuenis

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024