Er is slecht nieuws over René van der Gijp: "Ik had al zoveel waarschuwingen gehad"

Er is slecht nieuws over René van der Gijp:
Woensdag 11 september 2024 - 21:00   I   door Redactie

Minouche van der Gijp, de vrouw van voetbalanalist René van der Gijp, is door Instagram geblokkeerd geweest. Dat heeft alles te maken met de beelden van de oorlog in Israël die ze regelmatig deelt op haar account. De gevoelige media stroken niet met de richtlijnen van het populaire platform en dus nam Instagram actie.

"Nu had ik al snel bezwaar gemaakt, maar ik had al zoveel waarschuwingen gehad dat dit er wel aan zat te komen", reageert ze zelf op Instagram. Dat wil echter niet zeggen dat ze achter de beslissing staat van Instagram om haar te schorsen.

"Het is heel makkelijk om berichten aan te duiden als content-triggering, maar als je een bezwaar wilt maken, is het goed zoeken…", is ze het duidelijk niet eens met de schorsing.

Toch beseft mevrouw Van der Gijp dat ze voortaan zulke beelden beter niet meer verspreid. "Afijn, mijn bloederige posts over Gaza zal ik iets in moeten binden, wil ik mijn pagina niet helemaal kwijt zijn. Mocht er iets voorbijkomen, zal ik wel de link van het Insta-account delen met een Gaza-vlaggetje", sluit ze af.

TAGS  I  René van der Gijp

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024