Wat een stunt: 'Ajax haalt Antony terug'

Wat een stunt: 'Ajax haalt Antony terug'
Donderdag 12 september 2024 - 10:00   I   door Redactie

Ajax nam twee seizoenen geleden afscheid van zijn Braziliaans dribbelwonder Antony. De rechtsbuiten werd voor maar liefst 95 miljoen euro verkocht aan Manchester United. In Engeland loopt het echter een heel stuk minder voor de aanvaller. Dit seizoen speelde hij amper één minuut.

Antony lijkt dit seizoen met andere woorden op niet veel speelminuten te moeten rekenen van coach Erik ten Hag. Daarom wordt er nu een oplossing gezocht voor zijn situatie. Enig probleem: zowat in alle Europese competities is de transfermarkt gesloten. De markt in Turkije is wel nog open.

Het is ook daar dat er mogelijk een oplossing wordt geboden voor de ex-speler van Ajax. Fenerbahçe zou namelijk erg concreet zijn om Antony voor één seizoen te huren, al toonde ook Newcastle onlangs interesse in hem. The Magpies zullen dan wel moeten wachten tot de winter, wanneer de markt weer open is.

Naast Fenerbahçe en Newcastle houdt ook Ajax het dossier van Antony sterk in de gaten. Zij kijken met heimwee terug naar de glansperiode van hun ex-speler. In 82 duels voor de recordkampioen maakte hij 24 doelpunten en was hij goed voor 22 assists. Als Ajax hem wil terughalen, zal het net als Newcastle wel moeten wachten tot minstens deze winter.

Poll: Zou jij Antony graag weer bij Ajax zien?

TAGS  I  Ajax  I  Antony

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024