Fredberg onthult: "Of we 5 miljoen euro kunnen betalen voor Eriksen? Wel..."

Fredberg onthult:
Donderdag 22 augustus 2024 - 11:00   I   door Redactie

Het is al geen geheim meer dat Anderlecht geïnteresseerd is in Christian Eriksen. De 32-jarige middenvelder moet de transferstunt van de zomer worden. De slaagkansen zijn echter niet heel groot.

Niet alleen is er bijvoorbeeld concurrentie van Ajax, er is ook gewoon de factor dat hij nog steeds onder contract ligt bij Manchester United. De Engelse topclub rekent niet echt meer op hem, dus hij mag bij een goed bod vertrekken. Vraag is natuurlijk wat een goed bod is voor de 32-jarige middenvelder. Bovendien moet de Deense international zelf ook overtuigd worden om een topcompetitie - waar hij weliswaar weinig speelt - te verlaten voor de Belgische.

Stel dat toch aan al die voorwaarden kan worden voldaan, hoeveel moet Eriksen dan kosten? En hoeveel kan Anderlecht betalen? Zou paars-wit bijvoorbeeld 5 miljoen euro kunnen betalen voor de middenvelder? “Goeie vraag", reageert Sports CEO Jesper Fredberg in Het Nieuwsblad. "Dan zal ik toch eens naar enkele bazen moeten bellen. Het gaat ook niet alleen om wat Manchester United vraagt, maar het zal in zo’n geval ook draaien om de salariseisen van de speler.”

Poll: Denk jij dat Anderlecht hem uiteindelijk nog zal halen?

donderdag 12 september 2024

woensdag 11 september 2024

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024