"Geen twijfel mogelijk": Degryse laat al weten of België uitgeschakeld wordt in groepsfase

Woensdag 19 juni 2024 - 08:00   I   door Redactie

De Rode Duivels gingen onderuit tegen Slovakije en kunnen maar beter zorgen dat ze zaterdag winnen van Roemenië. Anders dreigt het EK-avontuur al snel afgelopen te zijn. Hoe denkt Marc Degryse erover?

De analist ziet het niet bepaald negatief in, ondanks die onverwachte en pijnlijke 0-1-nederlaag. "Ik heb er geen twijfel over dat Roemenië zaterdag geklopt wordt. Ze waren zeer verrassend te sterk voor Oekraïne, maar ik heb eerder een paar wedstrijden van de Roemenen gezien en dat trok echt op niks", aldus Degryse in Het Laatste Nieuws. 

"Dragus loopt daar in de spits. Hij scoorde dan wel, maar we hebben allemaal gezien dat het bij Standard niet wilde lukken voor hem", gaat Degryse voort. "Neen, van dit Roemenië moeten we echt geen schrik hebben. We gaan de groep ook gewoon doorkomen, maar het is afwachten of dat als eerste, tweede of derde zal zijn."

Niet speculeren

"Terwijl ik op voorhand altijd had gedacht dat de Duivels de groepswinst zouden pakken. Maar vooruitkijken naar wie de mogelijke tegenstander wordt in de knock-outfase is op dit moment zinloos. Je moet vooral reageren na die teleurstellende eerste match", klinkt het.

Poll: Denk jij ook dat de Belgen het zullen redden in de groepsfase?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Marc Degryse

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024