Debast achterna: 'Sporting CP richt opnieuw pijlen op JPL-speler'

Debast achterna: 'Sporting CP richt opnieuw pijlen op JPL-speler'
Dinsdag 25 juni 2024 - 13:00   I   door Redactie

Ferran Jutglà staat hoog op het verlanglijstje van Sporting CP, dat meldt het Portugese 'Record'. De club overweegt hem aan te trekken als vervanger voor Paulinho.

Jutglà kende al een wisselvallige loopbaan bij Club Brugge. Tijdens de Champions League-campagne van 2022-23 speelde hij zich in de kijker van een handvol Europese clubs, maar tot een transfer kwam het toen niet. Jutglà verscheen zelfs even in de voorselectie van de Spaanse nationale ploeg, maar door wat wisselvallige resultaten belandde hij terug op de achtergrond.

Het afgelopen seizoen kende Jutglà opnieuw ups en downs. Met Igor Thiago als speerpunt in de aanval moest de Catalaan het doen met beperkte speelkansen. De kansen die hij kreeg, benutte hij echter wel, en dat zag ook Sporting CP.

De regerende Portugese kampioen ziet in Jutglà de ideale opvolger van Paulinho, die op het punt staat een transfer te versieren. Jutglà is echter niet de enige speler die de Portugezen volgen; onder meer Fotis Ioannidis van Panathinaikos zou ook op hun verlanglijstje staan. Momenteel zouden Club Brugge en Sporting zelfs al onderhandelingen voeren, maar die verlopen nog stroef.

Poll: Moet Ferran Jutglà de stap naar Sporting CP wagen?

TAGS  I  Debast  I  Ferran Jutglà  I  Club Brugge  I  Sporting CP

vrijdag 28 juni 2024

donderdag 27 juni 2024

woensdag 26 juni 2024

dinsdag 25 juni 2024