Club Brugge incasseert dubbele uppercut: Dit is er aan de hand

Club Brugge incasseert dubbele uppercut: Dit is er aan de hand
Dinsdag 25 juni 2024 - 18:00   I   door Redactie

Club Brugge ziet mogelijk Denis Odoi richting Antwerp vertrekken. Hierdoor moet het op zoek naar een nieuwe ervaren rechtsachter om de onervaren Kyriani Sabbe te ondersteunen.

Het hing al even in de lucht, maar nu lijkt het ook in een stroomversnelling te komen. Denis Odoi zal, als we ‘Het Nieuwsblad’ mogen geloven, eerstdaags voorgesteld worden als speler van Antwerp. Blauw-Zwart haalde echter met een nieuw contractvoorstel alles nog uit de kast, maar Odoi veegde dat zonder veel nadenken van tafel. Misschien omdat hij een flink deel van zijn salaris had moeten inleveren. Antwerp sprong snel op deze kans en lijkt er nu ook als winnaar uit te gaan komen.

Club Brugge zal hierdoor op zoek moeten naar een nieuwe ervaren rechtsachter om Kyriani Sabbe, die pas eind vorig jaar bovendreef, te ondersteunen. Bij die zoektocht kwam Blauw-Zwart al uit bij ex-speler Thomas Meunier, maar die blijkt nu te duur. Daardoor zal Club verder moeten kijken, wat mogelijk een zeer lastige zoektocht kan worden gezien het grote verschil tussen vraag en aanbod. Blauw-Zwart zal dus geduldig te werk moeten gaan, al zullen ze met behulp van alle beschikbare technologische apparatuur snel tot een oplossing komen.

Poll: Moet Club Brugge alsnog doordrukken om Thomas Meunier binnen te halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Denis Odoi  I  Thomas Meunier

vrijdag 28 juni 2024

donderdag 27 juni 2024

woensdag 26 juni 2024

dinsdag 25 juni 2024