Verrassend: 'Belgische EK-vedette lonkt naar Premier League'

Verrassend: 'Belgische EK-vedette lonkt naar Premier League'
Dinsdag 25 juni 2024 - 12:00   I   door Redactie

Johan Bakayoko is een gegeerde speler op de transfermarkt. Dat blijkt nog maar eens, want een club uit de Premier League trekt nu aan zijn mouw.

Bakayoko mocht zich na een sterk seizoen bij PSV, waarin hij 14 keer scoorde en 14 assists gaf, aansluiten bij de EK-selectie van Tedesco. Hij kwam echter in de twee matchen van onze Duivels nog niet zo vaak in actie en kreeg enkel wat speelminuten in de verloren openingswedstrijd tegen Slowakije.

Ondanks die beperkte speeltijd wordt zijn naam steeds vaker genoemd bij buitenlandse topclubs. Liverpool, Dortmund en het Bayern van Vincent Kompany kwamen al eens aankloppen, maar de meest concrete interesse lijkt nu vanuit Londen te komen.

Namelijk van Arsenal. ‘The Gunners’ zijn op zoek naar een doublure voor Bukayo Saka, en Bakayoko heeft daarnaast ook een gelijkaardig profiel als de Engelsman. Op termijn wordt Bakayoko ook wel gezien als opvolger van Saka, mocht die vertrekken. Zijn marktwaarde wordt geschat op ongeveer 45 miljoen euro, en dat zou voldoende moeten zijn voor Arsenal om hem binnen te halen.

Poll: Zie jij Bakayoko bij Arsenal spelen?

TAGS  I  Johan Bakayoko  I  Rode Duivels  I  PSV  I  Dortmund  I  Liverpool  I  Arsenal  I  Buyako Saka

vrijdag 28 juni 2024

donderdag 27 juni 2024

woensdag 26 juni 2024

dinsdag 25 juni 2024