Club valt achterover na commentaar van Roberto Martinez over déze speler

Club valt achterover na commentaar van Roberto Martinez over déze speler
Maandag 27 december 2021 - 21:00   I   door Redactie

Ondanks de nummer één-positie en de WK-kwalificatie heeft Roberto Martinez heel wat krediet verloren. Door het mislukte EK en de afknapper op de Nations League. Maar ook en vooral door zijn selectiepolitiek.

Want de Spanjaard houdt niet alleen vast aan zijn vaste 'oudere' kern, hij laat de jongeren die hij erbij haalt ook maar met mondjesmaat proeven van het echte werk. Omdat ze er zogezegd nog niet klaar voor zijn en moeten rijpen. Weinigen die dat kunnen begrijpen.

En al zeker niet in het geval van Charles De Ketelaere. Want hoewel sterkhouder is bij Club hield Martinez hem bijvoorbeeld in de Nations League lang aan de kant hield en verklaarde dat hij geen echte spits in hem zag. Waarna De Ketelaere in de weinige speelminuten diens ongelijk bewees.

Groot was dan ook de verbazing in Brugge toen de bondscoach in een kerstinterview met Eleven Sports De Ketelaere begon te bewieroken. "Hij is technisch heel sterk, hij glijdt over het veld. Charles is betoverend om naar te kijken. Hij heeft de touch en de elegantie." Dat zal dan wel, zeker.

Poll: Kun jij de lofzang van Martinez aan het adres van De Ketelaere begrijpen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024