Dé transfer van het seizoen: 'Erling Haaland zwaait Manchester City uit voor nieuw avontuur'

Dé transfer van het seizoen: 'Erling Haaland zwaait Manchester City uit voor nieuw avontuur'
Vrijdag 20 september 2024 - 16:40   I   door Redactie

Erling Haaland is weer als een speer vertrokken in de Premier League. Na vier speeldagen heeft hij al negen doelpunten gescoord. Indrukwekkende cijfers, ook voor de wereldspits van Manchester City. Toch bestaat de kans dat hij binnenkort niet meer in her shirt van City te zien zal zijn.

El Nacional meldt namelijk dat de Noor op serieuze belangstelling kan rekenen van Barcelona. De Catalanen denken naar verluidt al aan de toekomst en weten dat de 36-jarige Robert Lewandowski geen jaren meer doorgaat. Zijn contract loopt in de zomer van 2026 af en wordt wellicht niet verlengd.

Daarom dat Barça al rondkijkt naar een mogelijke vervanger. Het zou zijn oog nu hebben laten vallen op de superspits van Manchester City, al is de afkoopclausule in zijn contract veel te hoog voor de financiële kater waarin Barcelona verkeert. Daarom stellen ze een opvallende ruil voor.

Barcelona zou bereid zijn om vijftig miljoen euro te betalen voor Haaland en het wil daarbovenop ook Ronald Araújo bij de deal betrekken. Of Manchester City daarmee akkoord gaat is nu nog maar de vraag. Het feit dat trainer Pep Guardiola na dit seizoen wellicht vertrekt, zou Barça kunnen helpen Haaland te overtuigen.

Poll: Ben jij fan van Haaland?

TAGS  I  Manchester City  I  Barcelona  I  Erling Haaland

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024