“Coucke en Anderlecht kiezen voor déze nieuwe coach”

“Coucke en Anderlecht kiezen voor déze nieuwe coach”
Vrijdag 20 september 2024 - 22:00   I   door Redactie

Het lijkt er steeds meer op dat Anderlecht een duidelijke kandidaat-coach naar voren heeft geschoven. Paars-wit is op zoek naar een vervanger voor Brian Riemer.

Anderlecht ontsloeg Riemer na de 0-2-nederlaag tegen Racing Genk. De Deense coach lag zwaar onder vuur, niet in het minst bij de fans. Ook de top van de club was het vertrouwen in de Deen verloren. Anderlecht is nu volop op zoek naar een nieuwe trainer.

Er werden al heel wat namen genoemd, zeker ook die van Mark van Bommel. Volgens transferspecialist Sacha Tavolieri is echter Karel Geraerts de voornaamste kandidaat om de nieuwe trainer te worden. "Zijn naam ligt zeker op tafel. Op dit moment lijkt hij zelfs de meest concrete kandidaat", klinkt het bij LN24.

Van Bommel zou niet toehappen. "Vanuit zijn omgeving hoor ik dat hij voorlopig nog steeds wacht op een grotere uitdaging dan Anderlecht. Van Bommel heeft alles al gewonnen in België. Het is dan ook niet zijn bedoeling om elders in ons land aan de slag te gaan. Volgens zijn entourage heeft hij zijn zinnen op meer gezet", zegt Tavolieri.

Poll: Vind jij Geraerts een goeie optie?

TAGS  I  Anderlecht  I  Sacha Tavolieri  I  Brian Riemer  I  Mark van Bommel  I  Karel Geraerts

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024