Straks rellen in Gent door fans van Antwerp?

Straks rellen in Gent door fans van Antwerp?
Zondag 06 augustus 2017 - 10:23   I   door Redactie

Voor het eerst in 13 jaar maken de fans van Antwerp een verplaatsing in de Jupiler Pro League. De zenuwen staan strak gespannen.

De fans van Antwerp trekken vandaag naar de Ghelamco Arena. AA Gent heeft drastische veiligheidsmaatregelen genomen voor deze wedstrijd. Ze hopen zo rellen met de Antwerpfans te kunnen vermijden.

"Voor een bekerwedstrijd in Oostende kochten Antwerpfans vorig jaar massaal tickets voor de hoofdtribune door de huizen rond het stadion af te gaan en mensen 10 euro extra te bieden voor een ticket", vertelt organisatieverantwoordelijke Dirk Piens in Het Laatste Nieuws. "Om dat te vermijden, hebben we enkel tickets online verkocht, waarbij men vóór 1 april 2017 geregistreerd moest zijn als supporter."

"Dat moet ervoor zorgen dat de Antwerpfans met een combiregeling enkel in het bezoekersvak terechtkomen. Er is een grondige communicatie geweest met de mensen van Antwerp, die van heel veel goeie wil zijn. Zondag zetten we een aantal extra stewards in, waardoor het aantal veiligheidsmensen op 300 komt. Ook de politie heeft veel mankracht voorzien. Alle andere eersteklassers kijken zondag mee." 

Poll: Vrees jij straks voor rellen?

TAGS  I  AA Gent  I   Antwerp

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024