En of hij terug is: 'Thibaut Courtois duwt ploegmaat bij Real Madrid genadeloos naar de uitgang'

En of hij terug is: 'Thibaut Courtois duwt ploegmaat bij Real Madrid genadeloos naar de uitgang'
Maandag 22 juli 2024 - 22:00   I   door Redactie

Naast taartengooier op dancefestivals is Thibaut Courtois ook nog altijd professioneel doelman. De keeper van Real Madrid meldde zich vorige week op de club om zich medisch te keuren. Dit weekend stond hij dan weer op Tomorrowland waar hij voor de nodige ambiance zorgde tijdens de dj-set van Steve Aoki en Dimitri Vegas & Like Mike.

Het was een absolute verrassing zondagavond voor de festivalgangers van Tomorrowland in Boom. Bij de afsluiter van de avond dook plots Thibaut Courtois op. Hij klom op de dj-booth bij onder andere Steve Aoki en begon plots met taarten richting het publiek te gooien, iets wat hij een week eerder op Ibiza ook al deed.

Toch is het straks opnieuw bittere ernst voor de doelman. Courtois heeft er een waar horrorseizoen op zitten doordat hij praktisch de volledige jaargang geblesseerd aan kant moest blijven. Ook bij de Rode Duivels was hij ongelukkig nadat hij in een ruzie verwikkeld was geraakt omtrent de aanvoerdersband.

Hoe dan maakt hij straks zijn comeback bij Real Madrid. Waar vorig seizoen nog de Oekraïner Andriy Lunin depanneerde in doel, zou het zomaar eens kunnen dat die laatste deze zomer andere oorden opzoekt, dat weet Marca. Lunin zal opnieuw tweede doelman worden, waardoor hij niet meer de gewenste speeltijd zal krijgen. Een vertrek is daarom niet uitgesloten, aldus het Spaanse medium.

 

 

Poll: Kan Thibaut Courtois opnieuw naar zijn oude niveau toegroeien?

TAGS  I  Thibaut Courtois  I  Real Madrid  I  Andriy Lunin

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024