'Club Brugge zoekt en vindt: Deze Zuid-Amerikaan moet Antonio Nusa vervangen'

'Club Brugge zoekt en vindt: Deze Zuid-Amerikaan moet Antonio Nusa vervangen'
Maandag 22 juli 2024 - 21:00   I   door Redactie

Club Brugge ziet deze zomer naar alle waarschijnlijkheid Philip Zinckernagel vertrekken. Ook Antonio Nusa en Andreas Skov Olsen worden gelinkt aan een uitgaande transfer. Zodoende moet Club op zoek naar minstens één vervanger voor op de flanken.

Daarvoor kijkt het nu met één oog naar de Peruaanse competitie, dat meldt journalist Giovanni Vicente. Volgens hem richt Brugge zijn pijlen op Joao Grimaldo. Dat is een 21-jarige rechtsbuiten die op dit moment actief is in zijn thuisland bij Sporting Cristal.

Voor zijn club heeft de zevenvoudig Peruaans international al 117 wedstrijden op zijn naam, een flink aantal matchen gezien zijn nog jonge leeftijd. In die 117 matchen wist hij achttien keer te scoren en vijftien assists af te leveren. 

Grimaldo zou naar verluidt al aanbiedingen uit Argentinië hebben ontvangen, maar heeft die al snel naast zich neergelegd. De aanvaller heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Europa en wil spelen in de Champions League, iets wat ze hem bij Club Brugge kunnen bieden.

Poll: Kan Club Brugge een nieuwe flankaanvaller gebruiken bij een transfer van Nusa, Skov Olsen of Zinckernagel?

TAGS  I  Club Brugge  I  Joao Grimaldo  I  Antonio Nusa

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024