Club Brugge versmacht iedereen met nieuwe aanwinst: "Hij past perfect bij Club"

Club Brugge versmacht iedereen met nieuwe aanwinst:
Maandag 22 juli 2024 - 18:00   I   door Redactie

Club Brugge is als een speer begonnen met het vastleggen van nieuwe spelers. Laatst haalde het nog Gustaf Nilsson naar de club. De boomlange Zweed kwam voor zo’n zes miljoen euro over van rechtstreeks concurrent Union. Wim De Coninck ziet zijn komst alvast helemaal zitten.

"Hij heeft Club vorig seizoen een aantal keer pijn gedaan”, blikt hij bij Sporza terug op zijn passage bij Union. “Met zijn 1.96m oogt hij niet altijd even academisch, maar hij scoort makkelijk en staat altijd op de goeie plek”, klinkt het lovend over de nieuwste aanwinst.

Volgens de analist heeft Nilsson alles om bij Brugge te slagen: “Hij werkt hard. De Brugse leuze 'No sweat, no glory' zal goed bij hem passen”, ziet hij het helemaal goed komen. Toch zal Club hem anders moeten gebruiken dan zijn voorganger Igor Thiago, denkt De Coninck

"Hij wordt graag van de zijkant aangespeeld. En in die 4-3-3 en met die flankspelers denken ze met Nilsson iemand te hebben gevonden die daar Thiago kan vervangen. Hij is iets minder sterk met de rug naar het doel. Nilsson is meer een werker en een wroeter. Dus we zullen het moeten zien”, besluit hij.

Poll: Kan Nilsson Thiago doen vergeten bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Gustaf Nilsson  I  Union

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024