'Virgil van Dijk geeft groen licht voor monstertransfer'

'Virgil van Dijk geeft groen licht voor monstertransfer'
Zondag 21 juli 2024 - 13:00   I   door Redactie

Naast Kevin De Bruyne lijkt ook Virgil van Dijk meer dan ooit op weg naar Saudi-Arabië. De verdediger staat ook open voor een stap naar een Saudische club.

Na het EK in Duitsland voerde Van Dijk gesprekken met een delegatie van het Saudi Arabian Public Investment Fund (PIF). Hoewel hij nog geen definitieve beslissing heeft genomen, staat Van Dijk niet onwelwillend tegenover een overstap. Hij heeft de Saudische delegatie toestemming gegeven om onderhandelingen met Liverpool te starten.

De vraagprijs van Liverpool lijkt echter een struikelblok te zijn voor de Saudische club. Mocht Liverpool niet bereid zijn de prijs te verlagen, is het onzeker of de transfer deze zomer doorgaat. Een mogelijke strategie voor Saudi-Arabië is om een jaar te wachten, aangezien het contract van Van Dijk in de zomer van 2025 afloopt.

De bestemming van de verdediger in Saudi-Arabië is nog niet bekend. Van Dijk stapte in 2017 over van Southampton naar Liverpool, waar hij onder meer de Champions League en de Premier League won.

Poll: Kan Van Dijk jou bekoren als verdediger?

TAGS  I  Virgil van Dijk  I  Liverpool

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024