AA Gent toont torenhoge ambities op de transfermarkt: "Hij is een gekende naam in Europa"

AA Gent toont torenhoge ambities op de transfermarkt:
Zondag 14 juli 2024 - 11:00   I   door Redactie

AA Gent haalde deze zomer al twee aanvallende krachten. Met Max Dean en Andri Gudjohnsen wist het vervangers te vinden voor de al vertrokken Hugo Cuypers, Laurent Depoitre én Tarik Tissoudali, die de club mag verlaten. Gudjohnsen sprak zich nu uit over zijn transfer naar Gent.

“Het was een goed gevoel, zeker als een club als AA Gent met die status en geschiedenis interesse in je toont. Ik stond er meteen zeer positief in”, vertelt hij aan de officiële clubkanalen van zijn nieuwe werkgever. Verder legt hij zijn keuze voor Gent uit:

“Het is wel een grote stap naar Gent, maar een in de juiste richting”, vervolgt hij. “Ik had een goed seizoen bij Lyngby en ik wil daar nu verder op bouwen. Een stap naar een grotere club en competitie was dan ook een goede volgende carrièremove.”

Andri is de zoon van Eidur Gudjohnsen, ex-speler van onder meer Club Brugge én FC Barcelona. Of de aanwinst van Gent in zijn vaders voetsporen kan treden? “Gudjohnsen is een gekende naam in Europa. Het is fantastisch dat we een speler hadden zoals mijn vader. Er is altijd druk geweest en ook vergelijkingen, ook met mijn broers. We zijn met drie en voetballen allemaal. We moeten daarmee leren omgaan”, aldus Andri.

Poll: Kan Andri in de voetsporen van zijn vader treden?

TAGS  I  Gent  I  Andri Gudjohnsen

maandag 26 augustus 2024

zondag 25 augustus 2024

zaterdag 24 augustus 2024

vrijdag 23 augustus 2024

donderdag 22 augustus 2024