Johan Boskamp komt met verrassende onthulling over afscheid Thibaut Courtois

Johan Boskamp komt met verrassende onthulling over afscheid Thibaut Courtois
Zondag 25 augustus 2024 - 11:30   I   door Redactie

Johan Boskamp is niet verrast door de aankondiging van Thibaut Courtois. De doelman van Real Madrid liet weten zich onder Domenico Tedesco als bondscoach niet meer beschikbaar te stellen voor de Rode Duivels.

"Dat zag je al van ver aankomen. Hij heeft Tedesco uitgemaakt voor een leugenaar en Tedesco zelf heeft geen enkele moeite gedaan om de brokken weer te lijmen. Dan weet je dat het over en sluiten is. Het heeft weinig zin om daar nog verder over te ouwehoeren. Het is klote voor de nationale ploeg, maar het is goed dat er nu definitief duidelijkheid is", zegt Boskamp in Het Belang van Limburg.

Courtois wachtte lang om met dit statement te komen. “Wellicht omdat hij hoopte dat Tedesco zijn stoeltje zou gaan wiebelen na het teleurstellende EK. Daar zat ie op te wachten. Maar omdat er helemaal niets beweegt bij de bond, heeft hij zelf zijn conclusies getrokken.”

Boskamp denkt zelfs dat het afscheid van Courtois mogelijk wel definitief kan zijn. "Dat zal afhangen van hoe lang Tedesco aanblijft. Als hij mag blijven doordoen tot aan het WK, dan vrees ik dat het afscheid van Courtois wel eens definitief kan zijn

Poll: Denk jij dat het afscheid van Courtois definitief is?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Johan Boskamp  I  Thibaut Courtois

vrijdag 13 september 2024

donderdag 12 september 2024

woensdag 11 september 2024

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024