Spelers van ASV Geel hebben waanzinnig druk weekend voor de boeg

Spelers van ASV Geel hebben waanzinnig druk weekend voor de boeg
Donderdag 22 augustus 2024 - 17:00   I   door Redactie

Als je voor ASV Geel speelt, dan houdt dat wel wat engagement in. De spelers hebben een erg druk aankomend weekend voor de boeg.

Zo speelt Geel vrijdagavond al in de vijfde ronde van de Croky Cup. Er wacht de Kempense club een verre verplaatsing naar het Waalse Meux. Na die zware trip wacht een dag later de spelers een drukke dag, want ze organiseren een barbecue voor de fans.

Meer dan 250 mensen zullen op die barbecue een stukje vlees komen eten. Een groot succes dus. De barbecue start om 16 uur en de spelers zorgen voor alles. Nadien is er om 19.30 uur ook nog een heuse spelersvoorstelling. Ook daar moeten ze uiteraard nog op aanwezig zijn.

De dag wordt afgesloten met een heuse supportersavond. Fans die vragen hebben, kunnen ze dan stellen aan het bestuur en coach Tom Schipper. Voor een goed begrip: de spelersvoorstelling en supportersavond zijn helemaal gratis. Ook fans die niet bij de barbecue konden zijn, kunnen gewoon langskomen in het stadion van ASV Geel. Volgende week start dan de competitie op SK Londerzeel.

Poll: Ga jij naar de barbecue en/of supportersavond van Geel?

TAGS  I  ASV Geel

donderdag 12 september 2024

woensdag 11 september 2024

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024