Ruud Vormer onthult hét grote probleem bij Club Brugge

Ruud Vormer onthult hét grote probleem bij Club Brugge
Vrijdag 23 augustus 2024 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge kon in zijn eerste vier competitiewedstrijden slechts één keer winnen. Dat is niet bepaald veel en ook Ruud Vormer maakt zich toch zorgen over zijn ex-club.

Coach Nicky Hayen lag er al bijna uit, maar een 1-0-overwinning tegen Antwerp heeft hem gered. De rust is wat teruggekeerd, maar als het komend weekend weer fout zou gaan tegen Dender, kan het weer snel verkeren.

Vormer ziet te weinig leiders in de kern en maakt de vergelijking met zijn periode bij blauw-zwart. "Wat wij hadden, dat échte teamgevoel, dat zie ik vandaag veel minder. Samen je doelen bereiken. Want nu draait het veel meer om het individu", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

"Je ziet dat voornamelijk in het druk zetten. Toen er bij ons iemand gepasseerd werd, dan stond een ander meteen klaar", aldus Vormer, die wel wist hoe hij het destijds moest aanpakken. 

"Ruzie maken met een ploegmaat of een tegenstander, dat deed ik wel eens", legt Vormer uit. "Of ik ging in de clinch met de scheidsrechter opdat er iets zou gaan leven. Soms deed ik dat bewust om de supporters mee te krijgen. Er zat altijd een gedachte achter. En ik vond het wel leuk, ja", grijnst de Nederlander.

Poll: Heeft Vormer gelijk?

TAGS  I  Ruud Vormer  I  Club Brugge

vrijdag 13 september 2024

donderdag 12 september 2024

woensdag 11 september 2024

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024