Ondanks geweldige bekercampagne: Competitie en versterking zijn prioriteiten bij Geel

Ondanks geweldige bekercampagne: Competitie en versterking zijn prioriteiten bij Geel
Dinsdag 20 augustus 2024 - 09:15   I   door Redactie

Allemaal Samen Verbroedering Geel is aan een uitstekende voorbereiding bezig. De Zotten overleefden al drie rondes in de Croky Cup.

Dit weekend staat de bekerwedstrijd tegen Meux op het programma in de vijfde ronde van de Croky Cup. De Waalse tweedenationaler heeft een stevige bekerreputatie opgebouwd. Vorig seizoen bereikte het de ronde met eersteklassers en werd het slechts nipt uitgeschakeld door topclub Union (2-1). In de vorige ronde schakelde het Hoogstraten uit eerste nationale uit.

Geel mist bovendien met Toon Opdekamp en Raf Hannes twee basisspelers voor die bekerwedstrijd. Het hoeft geen betoog dat Geel graag door wil gaan - nog twee rondes overleven en er wacht een galawedstrijd tegen een eersteklasser - maar er is wel één hoger doel in Geel: de competitie.

Geel is aan het nieuwe seizoen begonnen om straks proberen te promoveren. Dat is het belangrijkste doel voor de club. Hoe sterk de bekercampagne ook mag zijn, vanaf 1 september gaat alles weer op nul. Er wacht Geel dan bovendien meteen een uitwedstrijd tegen degradant en titelkandidaat SK Londerzeel.

Middenvelder

Intussen blijft Geel speuren naar een nieuwe middenvelder om de kern nog sterker te maken. Het seizoen is immers lang en de spoeling op het middenveld relatief dun. Er rest Geel nog elf dagen om met die versterking op de proppen te komen. Dat beloven mogelijk toch nog spannende dagen voor club en fans te worden. Wie het zeker niet lijkt te worden, is oud-speler Alessio Alessandro. Hij zit gewoon op de bank bij Patro Eisden in 1B en is dan ook onhaalbaar.

Poll: Denk jij dat Geel hoge ogen zal gooien in de competitie?

TAGS  I  ASV Geel  I  Meux

donderdag 12 september 2024

woensdag 11 september 2024

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024