Diego Simeone laat Arthur Vermeeren vallen als een baksteen

Diego Simeone laat Arthur Vermeeren vallen als een baksteen
Vrijdag 23 augustus 2024 - 15:00   I   door Redactie

Arthur Vermeeren had er zich ongetwijfeld toch veel meer van voorgesteld toen hij in januari naar Atlético Madrid verhuisde. De 19-jarige middenvelder werd weggeplukt bij Antwerp.

Antwerp kon het geld goed gebruiken en Atlético betaalde 20 mljoen euro voor zijn komst. Vermeeren hoopte af en toe al eens te proeven van het grote werk bij Atlético. Hij speelde echter amper of niet. Zo leek zijn EK-selectie in gevaar te komen, maar bondscoach Domenico Tedesco nam Vermeeren toch mee naar Duitsland.

Vermeeren was er rotsvast van overtuigd dat hij in het nieuwe seizoen meer speelkansen zou krijgen bij Atlético. Hij deed er ook alles voor. Helaas gebeurde dat niet. Vermeeren moet nu op zoek naar een tijdelijke andere club. Coach Diego Simeone is keihard en wie niet voldoet moet weg of elders gaan rijpen.

Mogelijk gelooft Simeone wel nog in Vermeeren op de langere termijn, maar hij trok wel concurrenten aan waardoor de Rode Duivel dit seizoen helemaal overbodig is geworden. Het liefst wil Atlético hem uitlenen aan een andere Spaanse club. Afwachten waar het jonge talent dus terecht zal komen.

Poll: Heeft Vermeeren met Atlético de verkeerde keuze gemaakt?

TAGS  I  Diego Simeone  I  Atlético Madrid  I  Arthur Vermeeren

vrijdag 13 september 2024

donderdag 12 september 2024

woensdag 11 september 2024

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024