De ambities zijn groot: 'KAA Gent jaagt iedereen schrik aan met intelligente transfer'

De ambities zijn groot: 'KAA Gent jaagt iedereen schrik aan met intelligente transfer'
Vrijdag 12 juli 2024 - 17:00   I   door Redactie

Gent is erin geslaagd om zijn beoogde spits binnen te halen. Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat het zijn oog had laten vallen om Max Dean van MK Dons, uit de vierde afdeling uit Engeland. Vrijdag wist het de transfer officieel te bevestigen.

Dean is een twintigjarige Engelsman die het best tot zijn recht komt in de spits. Het voorbije anderhalf jaar maakt hij het mooie weer bij de Engelse vierdeklasser MK Dons. Daar was hij vorig seizoen goed voor 34 wedstrijden, waarin hij negentien keer scoorde en daarnaast ook vijf assists gaf.

Nadat Gent al Andri Gudjohnsen vastlegde, heeft het nu nog een optie bij in de aanval. In Gent waren ze dan ook volop op zoek naar offensieve krachten nadat Laurent Depoitre zijn contract niet verlengde. Daarbij komt dat Tarik Tissoudali en Hong Hyun-seok mogen vertrekken.

Gent-coach Wouter Vrancken toont zich erg tevreden met de versterking: “Max heeft een speciaal profiel”, vertelt hij op de clubwebsite. “Een opportunistisch type met een directe speelstijl. Hij straalt veel energie uit, twijfelt niet in de box en scoort makkelijk met links of rechts. Het is een goeie zaak dat onze scouting ook dit soort spelers in kaart kan brengen."

Poll: Een goede zaak voor Gent?

TAGS  I  Gent  I  Max Dean  I  Tarik Tissoudali  I  Laurent Depoitre  I  MK Dons

maandag 26 augustus 2024

zondag 25 augustus 2024

zaterdag 24 augustus 2024

vrijdag 23 augustus 2024

donderdag 22 augustus 2024