STVV en Charleroi schieten weinig op met punt

Zaterdag 29 oktober 2016 - 22:11   I

In een boeiende partij hebben STVV en Charleroi de punten gedeeld. Beide ploegen hadden een overwinning wel kunnen gebruiken. Charleroi kon zich naar de tweede plaats gehesen hebben, STVV kon de sprong gemaakt hebben van de vijftiende plaats naar de elfde.

<p>In het begin van de wedstrijd was STVV de betere van Charleroi, al vielen er nog geen grote kansen te noteren. Bagayoko schoot de bal maar net naast Charleroi-doelman Penneteau. Sint-Truiden kreeg zo het deksel op de neus, want Charleroi scoorde wel uit zijn eerste echte kans. Ninis knalde een ietwat verdwaalde voorzet goed binnen. Lang wachten op een Truiens antwoord was het niet: zo&#39;n drie minuten later bracht Peeters STVV al langszij. Even werd de partij stilgelegd omdat Bengaals vuur van Charleroi-fans voor rookontwikkeling zorgde. Die stillegging haalde ook het ritme uit de wedstrijd, veel gebeurde er dus niet meer tot aan de rust.p> <p>In de tweede helft liet de STVV-defensie zich ringeloren door Ninis, die de 1-2 aan Pollet kon aanbieden. Alweer scoort Sint-Truiden echter meteen tegen. Deze keer was het Pulido die STVV weer op gelijke hoogte bracht. Na de vele doelpunten verwaterde het spel bij beide ploegen. De wedstrijd begon meer en meer te ontaarden in een schoppartij, STVV en Charleroi slaagden er niet in om nog zuivere kansen te cre&euml;eren. Zo kwam er uiteindelijk geen winnaar uit de bus.p><div id="ad-mobile-outstream">div> <p><strong>STVV - Charleroi 2-2strong>p> <p><em>16&#39; Ninis 0-1, 19&#39; Peeters 1-1, 57&#39; Pollet 1-2, 62&#39; Pulido 2-2em>p>