Alexander Blessin legt de druk bij concurrent: “Zij maken het meeste kans”

 Alexander Blessin legt de druk bij concurrent: “Zij maken het meeste kans”
Zondag 12 mei 2024 - 16:00   I   door Redactie

Union en Club Brugge kruisen morgen de degens in een beladen titelmatch, maar Union-coach Alexander Blessin legt de druk bij Nicky Hayen en Club Brugge.

Na een vrije dag moesten de Union-spelers zich zaterdag weer melden voor de training. "Ook gisteren was er veel gelach”, zei een speler. "Maar vanaf vandaag richten we ons weer op onze volgende doelen. We hebben duidelijk geschiedenis geschreven en dat geeft ons een boost, maar we hebben nog steeds doelen in de competitie. Het is onze verantwoordelijkheid om in de komende drie wedstrijden alles te geven."

Als Union daar verliest, dan kunnen ze de titel wel vergeten denkt Alexander Blessin: "Voor de play-offs lag de druk bij ons, nu is die druk bij Club Brugge. Op dit moment hebben zij de beste kans op de titel. Ik weet niet of Skov Olen zal kunnen spelen, maar hun aanval is gewoon heel sterk. Wij hebben de laatste vier wedstrijden maar één doelpunt tegen gekregen. We hebben weer defensieve stabiliteit gevonden en aanvallend kunnen wij altijd gevaar creëren."

 

Poll: Wie wint? Club Brugge of Union?

TAGS  I  Union  I  Alexander Blessin  I  Club Brugge

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024