Vincent Kompany heeft geweldige reactie in huis na degradatie uit Premier League

Vincent Kompany heeft geweldige reactie in huis na degradatie uit Premier League
Zondag 12 mei 2024 - 14:00   I   door Redactie

Wat al een heel seizoen in de lucht hing, is dan toch gebeurd: Burnley en Vincent Kompany degraderen uit de Premier League. Een 2-1 verlies tegen Tottenham op de voorlaatste speeldag was de doodsteek voor de Clarets.

De opdracht was voor aanvang simpel voor Vincent Kompany: twee keer winnen en hopen dat de concurrentie punten liet liggen. ‘Mission Impossible’ begon op bezoek bij Tottenham, dat de laatste weken niet in vorm was. Helaas slaagden ze er niet in, en daarmee was de degradatie een feit.

"Vanaf morgen beginnen we aan het werk om terug te keren naar de Premier League”, vertelde Vincent Kompany na de wedstrijd. "Deze wedstrijd verliep een beetje zoals de andere wedstrijden voor ons dit seizoen. We hebben kansen gecreëerd, maar we misten de laatste pass. Dat is iets waar we aan moeten werken."

"Maar ik zit hier niet te mokken en ik wil niet dat iemand medelijden met ons heeft. Ik ben gelukkig omringd door goede mensen, hardwerkende spelers, personeel en fans die de club al generaties lang steunen."

Poll: Keert Vincent Kompany volgend seizoen meteen terug naar de Premier League?

TAGS  I  Vincent Kompany  I  Burnley

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024