Er wordt schande gesproken over Antwerp-voorzitter Paul Gheysens: Dit is er gebeurd

Er wordt schande gesproken over Antwerp-voorzitter Paul Gheysens: Dit is er gebeurd
Zondag 12 mei 2024 - 09:00   I   door Redactie

Ondanks de fraaie beloften van Ghelamco bij het project Lake District in Knokke, ervaren veel kopers nu een nachtmerrie. Het project, bedoeld als parel van Knokke, lijdt onder ernstige bouwproblemen zoals vallende ramen, elektriciteitsuitval en waterinsijpeling, meldt Het Laatste Nieuws.

Deze klachten zijn afkomstig van dertien ontevreden bewoners, van wie één vastberaden verklaarde: “Nooit wil ik nog samenwerken met Paul Gheysens. Niets is gegaan zoals beloofd.”

Dit project heeft Ghelamco in zwaar weer gebracht, met een netto financiële schuld van 1,34 miljard euro, hoewel het bedrijf beweert een aanzienlijk eigen vermogen van meer dan 1 miljard te hebben. De problemen dwingen Ghelamco tot de verkoop van verschillende eigendommen.

In reactie op de beschuldigingen wijst Ghelamco elke schuld van de hand. “Ghelamco Invest betwist dat ze haar verplichtingen ten aanzien van haar bouwpartners niet zou nakomen", verklaarde het bedrijf. Ze benadrukken dat beschuldigingen uit de media of van ex-werknemers ongegrond zijn.

Het is niet de eerste keer dat Antwerp-voorzitter Gheysens negatief in het nieuws komt. Hij kampt ook met financiële zorgen en zijn club ook.

Poll: Denk jij dat het goed zal komen met Gheysens en Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Paul Gheysens

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024