Wat een tegenslag: Phillipe Clement krijgt enorm slecht nieuws te verwerken

Wat een tegenslag: Phillipe Clement krijgt enorm slecht nieuws te verwerken
Zondag 12 mei 2024 - 15:00   I   door Redactie

Het Schotse avontuur van Philippe Clement lijkt hoogstwaarschijnlijk geen happy end te krijgen. Op slechts twee speeldagen voor het einde verloor Rangers met 2-1 van hun eeuwige rivaal Celtic.

'The Old Firm' is veel meer dan alleen een voetbalwedstrijd; het is een essentieel onderdeel van de Schotse cultuur. Gisteren kreeg deze derby echter nog een extra dimensie: Celtic kon Rangers zo goed als uit de titelstrijd slaan. Met een overwinning zou het namelijk zes punten voorsprong hebben met nog slechts twee speeldagen te gaan. De spanning was dus voelbaar voor aanvang van de wedstrijd.

Cyriel Dessers scoorde wel in de wedstrijd maar de Rangers verloren de wedstrijd tegen hun rivaal met 2-1. De titel lijkt weg voor Clement, die na de wedstrijd enorm ontgoocheld was. "We moeten de grote momenten grijpen, en we waren niet klinisch genoeg”, zei hij.

"We moeten snel herstellen en de drie punten pakken tegen Dundee." Op de vraag of de titel voor Celtic is, zegt hij : "Ik accepteer het nooit totdat het mathematisch zeker is. Er is nog een kleine kans, en zolang die er is geven we niet op.”

Poll: Zou Phillipe Clement een goede bondscoach voor België zijn?

TAGS  I  Philippe Clement  I  Celtic  I  Rangers  I  Cyriel Dessers

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024