Supporters van Cercle Brugge zijn ontevreden ondanks voorsprong: "Heel jammer"

Supporters van Cercle Brugge zijn ontevreden ondanks voorsprong:
Zondag 12 mei 2024 - 19:18   I   door Redactie

Vanavond speelt Antwerp thuis tegen Cercle Brugge. Na 45 minuten staat het 0-2 voor Cercle Brugge. De ploeg van Mark Van Bommel moet winnen om de vierde plaats in het vizier te houden.

Na een verloren bekerfinale wil Antwerp het seizoen toch in schoonheid afsluiten. Volgende week trekt The Great Old naar Genk. Op de laatste speeldag ontvangen ze Anderlecht in eigen huis. Antwerp staat momenteel op de zesde plaats en kon nog maar één keer winnen deze play-offs, nota bene tegen Cercle Brugge.

Cercle Brugge jaagt ook nog op de vierde plaats. Ze deden vorige week een goede zaak door thuis met 4-1 van Genk te winnen. Vanavond laat Cercle in de openingsfase het balbezit aan Antwerp en probeert er op het juiste moment uit te komen. Antwerp kon met het balbezit ook geen schot op doel creëren. In minuut 33 is het toch de bezoekende ploeg die op voorsprong komt via Lemaréchal. Hij scoorde vorige week ook al tegen Racing Genk. Tien minuten later scoorde Cercle Brugge een tweede keer via een counter. Jelle Bataille gaf de bal cadeau aan topschutter Kevin Denkey na een voorafgaande hoekschop voor Antwerp

Toch zijn de supporters van Cercle Brugge niet helemaal tevreden. De supportersbussen hadden 20 minuten vertraging door files. Er werd gevraagd om de wedstrijd enkele minuten uit te stellen, maar dit werd geweigerd.

Poll: Had de wedstrijd uitgesteld moeten worden uit respect voor de bezoekende fans?