Paul Gheysens wrijft zich in de handen, Antwerp plots miljoenen rijker

Paul Gheysens wrijft zich in de handen, Antwerp plots miljoenen rijker
Zondag 12 mei 2024 - 12:00   I   door Redactie

West Ham United heeft een breed scala aan doelwitten voor hun zomerse transferplannen, waarbij de jonge Belgische middenvelder Mandela Keita opduikt als een potentiële aanwinst, zo meldt Nieuwsblad.

De 21-jarige centrale middenvelder trekt aanzienlijke interesse. West Ham voegt zich bij Manchester United, Nottingham Forest, Blackburn, Leeds en Norwich in de race om zijn handtekening te bemachtigen voordat het seizoen 2024/25 begint. Keita zelf zou naar verluidt graag zijn huidige club, Antwerp, verlaten voor een nieuwe uitdaging.

Terwijl Keita op zoek is naar een nieuw hoofdstuk, hoopt Antwerp te profiteren van zijn potentieel. De Belgische club is vastbesloten om hun winst op de transfer van Keita te maximaliseren, met als doel een aanzienlijk rendement op hun investering te behalen.

Het middenveld is prioriteit voor de wederopbouw van West Ham onder Lopetegui. De vaardigheden van Keita lijken perfect aan te sluiten bij de tactische voorkeuren van de manager, die de nadruk legt op atletisch vermogen en sterke technische vaardigheden op het middenveld.

Poll: Moet Antwerp Mandela Keita verkopen?

TAGS  I  West Ham  I  Antwerp  I  Mandela Keita

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024