Anderlecht-sterkhouder komt weer helemaal boven water na glansprestatie: "Hij is zo goed"

Anderlecht-sterkhouder komt weer helemaal boven water na glansprestatie:
Zondag 12 mei 2024 - 17:00   I   door Redactie

Anderlecht blijft op koers voor de titel, mede dankzij een magisch moment van Yari Verschaeren (22).

Op deze manier kan een moeilijk seizoen toch nog een prachtige afsluiting kennen voor de paars-witte spelverdeler. Brian Riemer had voorafgaand aan de Champions' Play-offs al voorspeld dat het kampioenschap beslist zou worden door details en dat spelers die helden willen worden, zich nu moesten laten gelden. Zaterdagavond vond Anderlecht zijn held in Yari Verschaeren.

Het was de eerste keer dit seizoen dat hij zijn cape kon aantrekken, maar wat een moment, wat een doelpunt van de 22-jarige jeugdspeler. "Er kwamen zoveel emoties vrij", glimlachte Verschaeren breed. "Ik ben blij dat ik het team heb kunnen helpen met mijn doelpunt."

Verschaeren moest opnieuw vertrouwen vinden in zijn lichaam, maar lijkt nu steviger dan ooit te staan. "Op training hebben we er alles aan gedaan om hem zelfvertrouwen terug te geven, met oefeningen en spelvormen die op zijn maat waren”, zei zijn coach. "Ik heb hem videocompilaties laten zien van zijn beste momenten, zodat Yari kon herinneren hoe goed hij eigenlijk is in voetballen."

Poll: Is Yari Verschaeren de held die Anderlecht kampioen gaat maken?

TAGS  I  Yari Verschaeren  I  Anderlecht

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024