Transferbom bij Club Brugge: ‘Europese grootmacht haalt drie spelers weg’

Transferbom bij Club Brugge: ‘Europese grootmacht haalt drie spelers weg’
Zondag 12 mei 2024 - 19:00   I   door Redactie

Napoli heeft de recente Europa Conference League-wedstrijden tussen Fiorentina en Club Brugge met verhoogde aandacht gevolgd, aangezien ze drie talenten van Club Brugge in de gaten houden. Dat meldt Tuttomercato uit Italië.

De Napolitanen hebben met name Jorne Spileers, Ferran Jutglà en Kyriani Sabbe op hun lijstje gezet. Spileers heeft dit seizoen zijn doorbraak beleefd en mocht al 43 keer opdraven. Hij heeft zich opgewerkt door verschillenderangen van het Belgische team. Hij heeft zes caps bij het Belgische U-21 nationale team en is één keer opgeroepen voor het eerste elftal zonder zijn debuut te maken.

Jutglà kwam twee jaar geleden over van Barcelona voor een bedrag van €5 miljoen. Sindsdien heeft hij 26 doelpunten en 16 gegeven in 91 wedstrijden. Hij speelde eerder voornamelijk voor het B-team van de Catalanen. Napoli heeft mogelijk behoefte aan het aantrekken van meerdere aanvallers in de zomer.

Tot slot is Sabbe dit seizoen een vaste waarde geworden en kan hij op beide defensieve vleugels spelen. Sinds zijn promotie naar het eerste team heeft hij 34 keer gespeeld, één doelpunt gemaakt en 5 assists gegeven. De 19-jarige fullback staat onder contract tot 2026.

Poll: Welke speler mag Club Brugge laten gaan?

TAGS  I  Napoli  I  Kyriani Sabbe  I  Jorne Spileers  I  Ferran Jutglà

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024