Union blijft verbazen en laat ook KV Mechelen verweesd achter

Zondag 12 december 2021 - 17:48   I   door Redactie

Union blijft tot nader order dé verrassing van dit seizoen. En als het zo doorgaat zou het wel eens veel meer dan enkel een verrassing kunnen worden. Ook KV Mechelen kon de Brusselaars niet afstoppen.

Union-KV Mechelen 2-0

Niet dat Malinwa het slecht deed, verre van, alleen waren ze (vooral na rust) helemaal niet efficiënt. Dat kon van de thuisploeg allerminst gezegd worden. Op het halfuur scoorde Vanzeir zijn tiende van het seizoen. Op basis van het aantal kansen een verdiende voorsprong.

In de tweede helft kreeg KV Mechelen gouden kansen, maar De Camargo stootte op een schitterende doelman Moris en toen het al 2-0 stond via Teuma besloot Storm alleen voor Moris over. Zo kan je natuurlijk geen punten pakken. Union trok het zich niet aan, sleepte de zege binnen en blijft ruim aan kop.