Gent zwaar gehavend naar de wedstrijd tegen Anderlecht

Gent zwaar gehavend naar de wedstrijd tegen Anderlecht
Vrijdag 11 mei 2018 - 07:14   I  

AA Gent maakt zich klaar voor de laatste twee wedstrijden van het seizoen. Nu zondag speelt het voor de laatste (misschien) keer thuis in de Ghelamco Arena. Gent pakt best de drie punten om het Europese ticket uit de brand te slepen.

Een evidentie wordt dat niet, want AA Gent zit in een serieuze vormdip. Daarenboven zal Vanderhaeghe geen beroep kunnen doen op enkele sleutelspelers. De coach van AA Gent moet dus een laatste keer dit seizoen stevig beginnen puzzelen.

'Giorgi Chakvetadze liep in Genk een enkelblessure op. Zelf hoopt hij nog te kunnen spelen, maar wellicht zit zijn seizoen erop. Samuel Kalu raakte geblesseerd aan de hamstrings. Ook hij staat zondag aan de kant. Dejaegere startte in de basis en voetbalde goed, maar nog voor de eerste helft halfweg was, kreeg hij geel voor een overtreding op Trossard. Zo was hij meteen geschorst voor de match tegen Anderlecht, maar in de slotfase kreeg hij nog een tweede keer geel. Ook Rosted moest voortijdig naar de kant met twee gele kaarten en is eveneens geschorst tegen paars-wit.' Daat weet Het Laatste Nieuws.

Poll: Wie zal Gent het meeste missen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht

maandag 23 september 2024

zondag 22 september 2024

zaterdag 21 september 2024

vrijdag 20 september 2024