Karl Vannieuwkerke doet verrassende onthulling over The Masked Singer: “Dodelijk”

Karl Vannieuwkerke doet verrassende onthulling over The Masked Singer: “Dodelijk”
Zaterdag 21 september 2024 - 10:00   I   door Redactie

Karl Vannieuwkerke is de eerste die ontmaskerd werd bij The Masked Singer. Hij zat in het pak van Mister Withlove. Karl was er niet rouwig om dat hij als eerste ontmaskerd werd.

Tijdens die opnames wachtte Vannieuwkerke nog een drukke sportzomer. Het was echter niet de enige reden waarom hij blij was snel ontmaskerd te worden. “Ik was blij dat het gedaan was”, zegt hij tegenover Het Laatste Nieuws.

“Toen dat masker eraf mocht was ik superblij, want het is echt topsport. Ik heb moeilijke momenten gehad, ik ben in die week drie kilo afgevallen. Het is een proces geweest om uiteindelijk op dat podium te kunnen staan.”

“Het was een dodelijke combinatie, drie dingen samen doen die je eigenlijk niet goed kan… Ik kan niet zingen en niet dansen, ik heb nul gevoel voor ritme", vervolgt Karl. "In de loop der jaren heb ik ook een soort claustrofobie ontwikkeld. Vroeger had ik dat niet, maar nu als ik bijvoorbeeld met de kinderen ga zwemmen en in een gesloten glijbaan terechtkom, dan voel ik al een soort beklemming."

"Toen ik de eerste keer het pak aantrok kreeg ik al een kleine paniekaanval, ik viel bijna flauw", verrast hij. "‘Jongens, ik ga eruit moeten!’, riep ik. Ik heb eraan gedacht het spel te verlaten na die eerste podiumrepetitie. Maar er zijn zoveel mensen die je omringen en je weet dat je door moet voor hen.”

TAGS  I  Karl Vannieuwkerke

zaterdag 21 september 2024

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024