Vincent Kompany met de handen in het haar na ferme kaakslag uit Duitsland

Vincent Kompany met de handen in het haar na ferme kaakslag uit Duitsland
Maandag 29 juli 2024 - 18:00   I   door Redactie

Vincent Kompany is grote fan van de Nederlander Xavi Simons. De trainer van Bayern München wilde hem dan ook erg graag definitief naar zijn club halen, maar dat lijkt plots een heel pak moeilijker te worden. Sky Sports weet namelijk de nieuwe bestemming van Simons.

Het Britse medium weet dat het niet Bayern is die met de polyvalente aanvaller aan de haal gaat, maar wel RB Leipzig, de club waar hij vorig jaar al aan werd uitgeleend. Simons heeft besloten dat, van alle geïnteresseerde ploegen, hij het liefst opnieuw in Leipzig aan de slag gaat.

De international van Oranje is momenteel eigendom van PSG en heeft een marktwaarde van 80 miljoen euro. Eerder werd hij in verband gebracht met een transfer naar Bayern München. Kompany had dan wel 90 miljoen euro op tafel moeten leggen, al was PSG niet meteen bereid definitief afscheid te nemen van Simons.

Nu zou er opnieuw een uitleenbeurt in het verschiet liggen voor de ex-speler van PSV. Bij PSG was er dit seizoen sowieso geen plaats en is dit dus de ideale oplossing voor beide partijen. Voor Leipzig wist Simons vorig seizoen tien doelpunten te maken en vijftien assist te geven.

Poll: Overleeft Kompany zijn eerste seizoen bij Bayern?

TAGS  I  Vincent Kompany  I  Bayern München  I  Xavi Simons  I  RB Leipzig

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024