KRC Genk-voorzitter Peter Croonen doet boekje open over ontslag van Wouter Vrancken

KRC Genk-voorzitter Peter Croonen doet boekje open over ontslag van Wouter Vrancken
Zondag 09 juni 2024 - 12:00   I   door Redactie

Racing Genk-voorzitter Peter Croonen is in Het Nieuwsblad nog eens teruggekomen op het ontslag van Wouter Vrancken. Dat blijft er toch een met een zeer wrange nasmaak.

“Ik heb weinig zin om erop terug te komen, ik zie het als een afgesloten hoofdstuk. Ik wil niet natrappen en ook niet vergeten dat we ook een heel mooie periode met Wouter hebben gehad. Als het daarna fout loopt, vloeit dat voort uit het ontstaan van een subjectieve realiteit, die voor hem heel anders is dan voor ons", zegt Croonen in Het Nieuwsblad.

"Die heeft geleid tot een objectieve beslissing, waarbij Wouter in de loop van het seizoen zijn zinnen heeft gezet op een nieuwe werkgever en concurrent. Dat was een ontgoocheling", geeft Croonen toe.

Geen koffie

Het zit toch diep bij de voorzitter dat er nooit een gesprek meer met Vrancken is gevolgd. "Wouter is me niet komen vinden voor een diepgaand inhoudelijk gesprek vooraleer zijn beslissing te nemen. Dat is me professioneel nog niet vaak overkomen. Er verlaten wel vaker key people een organisatie, maar dan hebben we meestal toch eerst lang met elkaar gepraat. Dat die gezamenlijke koffie er met Wouter niet is gekomen, wrijf ik mezelf aan", aldus Croonen.

Poll: Heeft Genk in die hele zaak fout gehandeld?

TAGS  I  KRC Genk  I  Peter Croonen  I  Wouter Vrancken

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024