Club Brugge-fans kijken op: “Weigerde contract van bijna 2 miljoen euro per jaar”

Club Brugge-fans kijken op: “Weigerde contract van bijna 2 miljoen euro per jaar”
Maandag 19 december 2022 - 17:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge zijn ze zich volop aan het voorbereiden op de transferperiode, die op 4 januari van start gaat. Ze werden de afgelopen weken al aan heel wat spelers gelinkt.

Eén daarvan is Nicolas Raskin, die na het weigeren van een contractverlenging vorige week naar de B-kern werd verwezen bij Standard. Het Laatste Nieuwe maakte maandag de details van dat contractvoorstel bekend.

Standard was bereid om een forse inspanning te doen: een jaarloon van bruto 1,8 miljoen euro en zelfs een afkoopclausule die onder zijn marktprijs lag”, klinkt het bij de krant. Maar dat weigerde hij, waardoor Raskin best deze winter verkocht wordt.

Maar zal er aan andere club zijn die hem dat salaris wíl voorleggen? Raskin heeft al bewezen dat hij een groot talent is, maar hij heeft in totaal wel nog maar vijf keer gescoord voor Standard. Het zou ook kunnen dat de middenvelder vooral een volgende stap in zijn carrière wil zetten.

Vergelijking

Om het contract dat Raskin geweigerd heeft even in perspectief te plaatsen willen we je twee andere JPL-contracten voorleggen. Simon Mignolet verdiende vóór zijn meest recente contractverlening bij Club bijvoorbeeld 3,4 miljoen euro per jaar.

Bij Anderlecht is de absolute grootverdiener Adrien Trebel. Vanwege zijn loon — 2,7 miljoen euro per jaar — heeft paars-wit hem in het verleden al meermaals van de hand proberen te doen, zonder succes.

Poll: Moet Club Raskin een jaarsalaris van meer dan 2 miljoen euro aanbieden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard

woensdag 26 juni 2024

dinsdag 25 juni 2024

maandag 24 juni 2024

zondag 23 juni 2024