OFFICIEEL: Club slaat alle records aan diggelen en pakt uit met monstertransfer

OFFICIEEL: Club slaat alle records aan diggelen en pakt uit met monstertransfer
Maandag 29 augustus 2022 - 23:05   I   door Redactie

Landskampioen Club Brugge had beloofd dat ze nog zouden uitpakken met enkele grote namen. Club en Mannaert stellen niet teleur. Eerder werden Dedryck Boyata en Raphael Onyedika al voorgesteld.

Met Raphael Onyedika vestigde de landskampioen al een clubrecord, ze spendeerden 10 miljoen euro aan de Nigeriaan. Nu pakken ze nog grootser uit, Club bevestigt via de sociale media de transfer van Roman Yaremchuk.

De targetman komt voor 16 miljoen euro plus 3 miljoen euro bonussen over van Benfica. De Portugezen plukten Yaremchuk vorig jaar nog voor 17 miljoen euro weg bij AA Gent. Bij Benfica wist de Oekraïner 9 keer te scoren in 41 wedstrijden.

Dat Yaremchuk uitgerekend naar Club Brugge trekt komt hard aan bij de supporters van AA Gent. De Oekraïner was titularis in Oost-Vlaanderen met 61 doelpunten in 152 wedstrijden.

Rugnummer

Volgens transferspecialist Sacha Tavolieri zal Yaremchuk bij Club nummer 70 op zijn rug dragen. Zo treedt hij in de voetsporen van Carlos Bacca. U herinnert zich waarschijnlijk nog wel hoe de Colombiaan gepresteerd heeft bij blauw-zwart. Hij wist 31 keer te scoren in 54 wedstrijden.

Poll: Vind jij dit een goede transfer van Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Benfica

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024