Mishel Gerzig heeft deze heel speciale verrassing voor Thibaut Courtois in petto

Mishel Gerzig heeft deze heel speciale verrassing voor Thibaut Courtois in petto
Maandag 13 mei 2024 - 22:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois liet zich gisteren verrassen door zijn vrouw Mishel Gerzig naar aanleiding van zijn verjaardag.

Thibaut Courtois beleefde een feestelijk weekend ter ere van zijn 32e verjaardag. Op zaterdag genoot hij van een basisplaats en een clean sheet in Granada, met Remco Evenepoel als toeschouwer. Op zondag stond de titelviering in Madrid op het programma, te midden van deze drukte vond zijn vrouw, Mishel Gerzig, nog tijd om hem te verrassen voor zijn verjaardag.

In een video gedeeld door Pablo Castellano, een Spaanse zakenman die getrouwd is met de zeer populaire influencer Maria Pombo, zien we hoe Mishel haar keeper geblinddoekt naar een bus leidt, waar gasten hem opwachten om Courtois te verrassen met een 'Happy Birthday'. Het bijschrift luidt: ’Vandaag vieren we verschillende dingen.’ 

Op het Instagram-account van Gerzig verscheen nog een prachtige post voor de Real-doelman. "De beste echtgenoot, vader en persoon die ik ken. Bedankt dat je dit leven zo leuk en grappig maakt. Ik beloof je voor de rest van ons leven te blijven plagen. Ik zal altijd van je houden", luidt onder andere haar boodschap.

Poll: Is Thibaut Courtois voor jou nog welkom bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Courtois  I  Mishel Gerzig  I  Madrid  I  Evenepoel

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024