Dries Mertens maakt beslissing over toekomst en ziet een nieuwe club opduiken

Dries Mertens maakt beslissing over toekomst en ziet een nieuwe club opduiken
Woensdag 03 augustus 2022 - 11:30   I   door Redactie

Dries Mertens zit al even zonder club nadat zijn contract bij Napoli afliep. De Rode Duivel stelt stevige looneisen, iets waar Napoli niet voor te vinden was.

Een andere Italiaanse klepper had volgens La Gazetta Dello Sport wel een monstercontract voor Mertens klaarliggen. Juventus wou 4 a 5 miljoen euro per jaar betalen aan de Rode Duivel. Desondanks heeft Mertens het aanbod geweigerd.

De Rode Duivel kon het namelijk niet maken om naar een grote rivaal van zijn geliefde Napoli te trekken. ‘Ciro’ Mertens is een god in Napels en dat wil hij graag zo houden. Er zijn wel enkele andere ploegen die nog in aanmerking komen om Mertens aan te trekken.

Olympique Marseille toonde eerder al belangstelling voor Mertens. Volgens Fabrizio Romano zou Marseille de onderhandelingen opnieuw opgestart hebben. Ook het Turkse Galatasaray zou Mertens graag aan hun kern toevoegen. De Turken wisten vorig seizoen pas 13e te worden in hun nationale competitie. 

Een nieuwe kaper:

Daarnaast kan Mertens ook op interesse van de Nederlandse kampioen rekenen. Ajax zou de Rode Duivel namelijk graag aantrekken. Ajax verloor deze zomer onder meer Sebastian Haller. De komst van Mertens zou dus deugddoend zijn voor de Nederlanders. In Amsterdam zou Mertens de concurrent van de 20-jarige Brian Brobbey worden.

Poll: Waar zal Dries Mertens komend seizoen spelen?

TAGS  I  Napoli  I  Juventus  I  Ajax  I  Marseille  I  Galatasaray

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022

maandag 5 december 2022

zondag 4 december 2022