Heel de wereld spreekt over deze actie van Lewandowski: "Hoezo?!" (VIDEO)

Heel de wereld spreekt over deze actie van Lewandowski:
Zaterdag 22 mei 2021 - 19:00   I   door Redactie

Robert Lewandowski is ontegensprekelijk één van de allerbeste voetballers van de voorbije jaren. En nóg steeds. Dat bewees hij zaterdag door het 49 jaar oude record van Gerd Müller te breken.

Maar de Pool maakte het spannend tot het allerlaatste moment. Want zijn teller stond tot voor de laatste speeldag tegen Augsburg op 40 goals. Dat hij pas in de allerlaatste minuut van de allerlaatste match van het seizoen wachtte om zijn 41ste binnen te prikken zou zelfs de strafste scenarioschrijver niet durven bedenken.

Pas toen de doelman van Augsburg in die laatste minuut een schot van Sané niet kon klemmen en Lewandowski de rebound kon binnenprikken, ging het record eraan. De vreugde van de topschutter was dan ook niet te beschrijven.

De legendarische Gerd Müller is zo zijn record van 40 goals in één seizoen voor Bayern München kwijt. Lewandowski werd omstuwd door zijn ploegmaats en trok zelf zijn shirt uit om in ontbloot bovenlijf te vieren. Dat hem dat op een gele kaart kwam te staan kon hem uiteindelijk maar weinig deren.

TAGS  I  Bayern München  I  Augsburg

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024