Kevin De Bruyne slaat Guardiola en Manchester City met verstomming (VIDEO)

Kevin De Bruyne slaat Guardiola en Manchester City met verstomming (VIDEO)
Zaterdag 20 maart 2021 - 21:00   I   door Redactie

Je hebt Manchester City, één van de beste ploegen van Europa. En dan heb je Kevin De Bruyne, één van de beste spelers van Europa. In de kwartfinale van de FA Cup toonde hij nog eens waarom.

Manchester City wil dit seizoen op drie fronten tot het uiterste gaan. En daar hoort dus ook de FA Cup bij. In de kwartfinale op het veld van Everton leek de Engelse lijstaanvoerder op verlengingen af te stevenen en dus haalde trainer Pep Guardiola tien minuten voor tijd zijn krachtigste wapen boven. Met name Kevin De Bruyne.

De Rode Duivel viel na 80 minuten spelen in, zette in de 84ste minuut een actie op waaruit Gündogan de 0-1 scoorde en zorgde in de 90ste minuut hoogstpersoonlijk voor de verlossende 0-2. Alsjeblieft, dank u wel. Zo doe je dat dus.

Bij Manchester City zag je de monden van Guardiola en zijn ploegmaats zo openvallen. Want dat hij over exceptionele kwaliteiten beschikt, dat wisten ze natuurlijk al langer. Maar dat hij nu ook op bestelling een wedstrijd zomaar kan beslissen, is iets waardoor ze hem nu nog hoger op een voetstuk plaatsen. Als dat al mogelijk was.

Poll: Kan Kevin De Bruyne je nog verbazen?

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  Everton

vrijdag 27 mei 2022

donderdag 26 mei 2022

woensdag 25 mei 2022