'Manchester City verliest De Bruyne en laat match tegen Everton uitstellen'

'Manchester City verliest De Bruyne en laat match tegen Everton uitstellen'
Maandag 28 december 2020 - 19:00   I   door Redactie

Everton-Manchester City van maandagavond gaat niet door. En dat heeft een goede reden: een coronagolf bij de bezoekende ploeg. Ook Rode Duivel Kevin De Bruyne zou getroffen zijn.

Het had één van de klappers van de kerstperiode moeten worden. De nummer twee tegen één van de uitgesproken titelfavorieten. Maar Everton zal Manchester City geen partij geven. Toch niet maandagavond, want om risico's te vermijden wordt het duel naar een latere datum verplaatst.

De ploeg van Pep Guardiola had al vier coronabesmettingen en na de laatste testronde zijn er nog een aantal bijgekomen. Eerder hadden naast twee stafleden al Gabriel Jesus en Kyle Walker positief getest. En nu zou volgens sommigen ook Kevin De Bruyne bij de nieuwe positieve gevallen zijn.

Aderlating

En dus houden ze bij Manchester City de adem in. Op dit moment moet de ploeg immers moeite doen om zijn beste vorm te vinden en als nu ook nog eens hun beste speler uitvalt, zou dat een grote aderlating zijn. Zeker omdat in Engeland het kerstvoetbal op volle toeren draait en de matchen elkaar in sneltempo opvolgen. 

Poll: Zou een coronabesmetting bij De Bruyne een grote aderlating zijn voor Man City

TAGS  I  Manchester City  I  Everton  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024