Lamkel Zé praat voor het eerst: "Daarom heb ik Van Damme een slag gegeven"

Lamkel Zé praat voor het eerst:
Zaterdag 06 april 2019 - 10:00   I   door Redactie

Didier Lamkel Zé (22) kwam onlangs in het nieuws door zijn ploeggenoot Jelle Van Damme een slag te verkopen. Hij geeft in Het Nieuwsblad nu zijn versie van het verhaal.

"Ik doe geen vlieg kwaad, toch niet als ze mij met rust laten. Maar als iemand mij lastigvalt of problemen zoekt, zal ik wel reageren", zegt Lamkel Zé in Het Nieuwsblad. "Kijk, Jelle en ik liggen elkaar niet - dat kan gebeuren. Maar doordat we altijd op het scherp van de snee trainden, moest ik ook geregeld tikken van hem incasseren. En toen hij me in die week voor Kortrijk tackelde, werd het me te veel."

"De coach had het gezien, maar reageerde er niet op. Ik zei hem dat het genoeg was, dat ik zoiets niet accepteer. Ik wou de training ook verlaten, maar de ploegmaats spoorden me aan om terug te keren. Meteen daarna maakte hij echter exact dezelfde fout. Ik werd woest, kon me niet meer beheersen en (doet alsof hij uithaalt met de elleboog) heb hem een slag gegeven.”

"Ik had dat niet mogen doen, ik heb slecht gereageerd", zegt Lamkel Zé. "Dat hij me tegen Kortrijk aan de kant liet, begreep ik dan ook. Ook bij de voorzitter ben ik moeten langsgaan, om uit te leggen wat er gebeurd was. Hij heeft mij een boete gegeven, die ik uiteraard heb betaald."

Poll: Sta jij nog achter Lamkel Zé bij Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  KRC Genk

maandag 17 juni 2024

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024