'AA Gent dreigt vlak voor einde transferperiode Kalinic te verliezen'

'AA Gent dreigt vlak voor einde transferperiode Kalinic te verliezen'
Maandag 27 augustus 2018 - 10:15   I  

Het is eigenlijk al een hele soap geweest omtrent doelman Lovre Kalinic. Het werd tijdens het WK al duidelijk dat de doelman klaar was voor een nieuwe stap in zijn carrière, waardoor AA Gent ook op zoek ging naar een nieuwe doelman. Die vonden ze ook in Colin Coosemans.

Enkele weken later loopt Kalinic nog steeds rond in de Ghelamco Arena en krijgt Yannick Thoelen de voorkeur op pechvogel Coosemans. Gisteren speelde Thoelen bijvoorbeeld nog, omdat Kalinic even in de lappenmand ligt. Een zware blessure zou het niet zijn en volgens Het Laatste Nieuws zou hij tegen Bordeaux ook al kunnen spelen.

Het Nieuwsblad weet dan weer dat de doelman een second opinion wilde, maar er zou ook interesse zijn uit Duitsland. "Doelman Lovre Kalinic miste het afscheid van Foket met een adductorenblessure. De Kroatische doelman zou dit weekend in zijn vaderland een second opinion gevraagd hebben. Volgens de Italiaanse krant Corriere dello Sport zou Kalinic op het lijstje staan van het Duitse Augsburg."

Nu nog vertrekken?

Plots zou het wél een verrassing zijn als Kalinic zou vertrekken. Hij lijkt zich de voorbije weken weer helemaal op Gent gefocust te hebben en zijn transferwens lijkt van de baan. Als hij nu toch nog zou vertrekken, dan moet Gent in extremis nog op zoek naar een nieuwe doelman. Het vertrouwen in Colin Coosemans als eerste doelman is namelijk ver zoek en Thoelen is eigenlijk altijd reservedoelman geweest in Gent.

TAGS  I  AA Gent  I  Augsburg

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024