Karius legt uit wat er precies misliep bij zijn tweede flater

Karius legt uit wat er precies misliep bij zijn tweede flater
Zondag 27 mei 2018 - 16:16   I  

Loris Karius werd zaterdagavond tijdens de Champions League-finale tegen Liverpool om de verkeerde redenen 'Man van de Wedstrijd'. De Duitse goalie flaterde tot twee maal toe. Na afloop van de wedstrijd kon Karius wel door de grond zakken van schaamte, maar toch was hij mans genoeg om de pers te woord te staan.

Zo beschreef hij tijdens een interview hoe hij zich voelde. "Ik wil me bij iedereen verontschuldigen. Bij het team, bij de hele club. Mijn fouten kosten ons de Champions League. Als ik terug kon gaan in de tijd zou ik het doen. Ik voel me rot en vind het zo erg voor het team. Ik heb iedereen teleurgesteld", aldus Karius bij talkSPORT.

"Dit komt heel hard aan, maar dat is nu eenmaal het leven van een doelman", ging hij verder. "Ik moet het hoofd opnieuw rechten en er tegenaan gaan. Nu wil ik me enkel en alleen verontschuldigen omdat die tegengoals ons eigenlijk de overwinning hebben gekost."

"Zwabberbal van Bale ging alle kanten op"

In een ander interview legde Karius ondertussen ook uit wat er misliep bij zijn tweede flater. Akkoord, het was een harde knal, maar Karius liet een afstandsschot van Gareth Bale nogal lullig in doel verdwijnen. "Het was een zwabberbal die alle kanten opging", verdedigde de Duitser zich.

"Ik had misschien het zekere voor het onzekere moeten nemen en de bal moeten wegboksen. Nu wilde ik de bal klemmen, maar achteraf bekeken heb ik de situatie verkeerd ingeschat. Spijtig genoeg ging die bal dan ook nog eens binnen."

Poll: Heeft Karius nog een toekomst bij Liverpool?

TAGS  I  Karius  I  Liverpool  I  Real Madrid

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024