Gent-verdediger maakt indruk: "Wij zijn AA Gent!"

Gent-verdediger maakt indruk:
Maandag 09 april 2018 - 14:20   I  

AA Gent kan naast enkele offensieve flitsen ook rekenen op een erg stabiele verdediging. Dat lieten de Oost-Vlamingen gisteren nog zien tegen Club Brugge. Kalinic hield alweer de nul, nadat hij ook tegen Anderlecht zijn netten kon schoon houden.

Kalinic mag dan wel goud zijn voor AA Gent, hij heeft met Gigot en Bronn wel erg goede verdedigers voor zijn neus staan. De Tunesische verdediger van AA Gent werd gisteren dan ook bekroond tot man van de wedstrijd en gaf na de wedstrijd zijn geheim van zijn sterke prestaties kwijt.

"Ik probeer het traject van de bal af te snijden. Dat doe ik niet door naar de bal te kijken, maar wel in de ogen van de tegenstanders. Zo schat ik in wat ze gaan doen", aldus Bronn volgens Het Laatste Nieuws.

Gent titelkandidaat?

Iedereen in Gent hoopt nu natuurlijk dat AA Gent naast de scalp van Club Brugge ook de titel pakt. Toch wil Bronn niet op de zaken vooruit lopen. Hij bekijkt het liever wedstrijd per wedstrijd, maar heeft wel vertrouwen in AA Gent. "Rekenen is voor later. Wij zijn AA Gent, we gaan gewoon iedere wedstrijd voor de zege." Die volgende wedstrijd is trouwens meteen op het veld van Standard.

Poll: Wint AA Gent ook tegen Standard?

TAGS  I  AA Gent  I   Club Brugge

maandag 23 september 2024

zondag 22 september 2024

zaterdag 21 september 2024

vrijdag 20 september 2024